PAINTBALLVERHUUR

Naast de organisator van toffe jeugdkampen verzorgt Bootes ook heuse paintballbattles gedurende het jaar. Exclusief hierbij is dat we bij jou op locatie komen spelen! Indien je meer informatie wenst over de PaintballVerhuur neem dan gerust even onze website door en vraag een vrijblijvende offerte aan. Paintball is een ideale activiteit voor teambuilding, vrijgezellenfeestjes, 100-dagen, verjaardagen, ...

Wanneer?

We organiseren voor uw groep een voormiddag, middag of avond paintball op maat, en dit vanaf 10 personen. We beschikken over een 20-tal geweren. Wanneer u met een grotere groep bent, kan u de groep natuurlijk opsplitsen. De ene doen dan een andere activiteit of rusten even uit. Indien u meer infomatie wenst over paintballverhuur in combinatie met Mountainbike, Survivalparcours, ... neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Prijs

NORMALE PRIJS

Startpakket: 12 euro pp. Prijs per doos van 2000 kogels: 130 euro Prijs per zak van 500 kogels: 40 euro (het startpakket bevat: paintballgeweer, CO2, masker, overall, deskundige begeleiding) Het gemiddelde verbruik van de kogels is sterk afhankelijk van de manier van spelen, maar situeert zich meestal rond de 200 - 300 kogels per 2 uur spel per persoon.

SPECIALE PRIJS

Voor de deelnemers van de kampen en studenten. Startpakket: 10 euro pp. Prijs per doos van 2000 kogels: 120 euro. Prijs per zak van 500 kogels: 35 euro (het startpakket bevat: paintballgeweer, CO2, masker, overall, deskundige begeleiding) Het gemiddelde verbruik van de kogels is sterk afhankelijk van de manier van spelen, maar situeert zich meestal rond de 200 - 300 kogels per 2 uur spel. Afhankelijk van de locatie van uw paintball kan hier nog een transportkost bijkomen, vraag hiervoor een offerte aan voor meer details!

Locatie

Bootes komt graag bij u in de buurt paintballen. Als u een geschikte locatie gevonden heeft (vb. een bos, verlaten bedrijventerrein,...) en u heeft toestemming van de eigenaar om daar te paintballen, komen wij op de afgesproken datum met onze volledige uitrusting naar jou. Waaraan moet deze locatie voldoen: Goed afschermbaar van buitenwereld ( wij moeten de omgeving kunnen afsluiten, zodat er geen voorbijgangers geraakt kunnen worden door afdwalende kogels) en toevallige passanten mogen niet zomaar het terrein kunnen betreden. Natuurlijke beschutting, bomen in een bos zijn ideaal, eventueel aangevuld met wat hindernissen. Ook een loods, ruwbouw,... kan als prachtige paintball locatie dienen zolang er toestemming is van de eigenaar. Toestemming van de eigenaar om op de locatie te paintballen!